Diensten

Tuinontwerp

Creatieve, doordachte tuinontwerpen, afgestemd op uw wensen. Dat is waar Overbeek Groen voor staat.

Het is belangrijk dat een tuin aansluit bij de rest van de woning. En misschien nog wel belangrijker: bij uw persoonlijkheid. Uw tuin is de plek om tot rust te komen. Een tuin waar u jaren plezier van beleeft, begint met een goed tuinontwerp. Een ontwerp dat volledig aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Overbeek Groen helpt u graag bij het ontwerpen van een adembenemende tuin.

Het maken van een tuinontwerp is een belangrijke fase bij de aanleg van een nieuwe tuin. Alles valt of staat met een goed doordacht tuinontwerp. Bij Overbeek Groen staan de wensen en voorkeuren van de klant centraal. Om ervoor te zorgen dat we een passend ontwerp kunnen maken, gaan we graag met u in gesprek. Daar nemen we de tijd voor. Zo inventariseren we samen, bijvoorbeeld met behulp van een moodboard op Pinterest, welke stijl bij u past. Vervolgens kunnen wij uw wensen feilloos vertalen in een goed ontwerp.

Een tuin is een investering voor jaren. Door de tijd te nemen om met elkaar in gesprek te gaan, verzekeren we u van een creatief ontwerp die volledig afgestemd is op uw voorkeuren. Ook houden we rekening met elementen die u wilt behouden vanuit uw huidige tuin. Wat ons betreft is een goed ontwerp de sleutel tot succes. Een goed ontwerp verdient zichzelf terug doordat u snel en efficiënt aan de slag kunt met de realisatie van de tuin. Een goed begin is het halve werk!

Tuinaanleg

Door samen te werken met vakkundige bedrijven en mensen leveren wij een tuin waar u jarenlang plezier van beleeft.

Overbeek Groen zorgt er op vakkundige wijze voor dat uw ontwerp gerealiseerd wordt. Dit doen we door samen te werken met diverse professionele bedrijven en mensen. Samen hebben we één doel: uw wensen werkelijkheid te laten worden.

Overbeek Groen regelt de gehele tuinaanleg voor u. Ons doel is om u, als klant zijnde, volledig te ontzorgen. Vanzelfsprekend zullen wij dus ook zorgen voor een duidelijke en heldere communicatie binnen het projectteam. Tijdens de realisatie van uw tuin is onze voorman uw vaste, vertrouwde aanspreekpunt. U kunt bij hem terecht wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. Dat is wel zo prettig.

Uw tuin is een investering voor jaren. Om een tuin aan te leggen die volledig op uw wensen is afgestemd, is het van groot belang om met het juiste tuinontwerp te werken. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de tuin volledig naar uw wens is. Daarnaast weten alle partijen direct wat er verwacht wordt. Een goed ontwerp verdient zichzelf terug doordat u snel en efficiënt aan de slag kunt met de realisatie van de tuin.

Tuinonderhoud

“Alles wat je aandacht geeft groeit”: door het juiste onderhoud kunt u jarenlang genieten van uw tuin.

Goed onderhoud van uw tuin is essentieel. Het onderhouden van een tuin gaat verder dan het verwijderen van onkruid. Om ervoor te zorgen dat een tuin netjes blijft, is het van belang om regelmatig een grote onderhoudsbeurt uit te voeren.

Soms kan het lastig zijn om aan de slag te gaan met het onderhoud van uw tuin. Overbeek Groen staat voor u klaar om antwoord te geven op al uw onderhoudsvragen. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om u van praktische tips te voorzien waarmee u zelf, op de juiste manier, aan de slag kan. Zo geven we praktische snoeitips zodat u een haag op de juiste manier weet te onderhouden. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een uitgebreid grond- of bemestingsonderzoek. Door dit onderzoek kunnen we eventuele tekorten aan voedingsstoffen in de grond verhelpen. Zo houden we de grond gezond! En als allerlaatste: wij kunnen kapvergunningen voor u verzorgen, voor een boom in uw tuin die gevaarlijk is geworden.

Het onderhouden van een tuin hoort er nu eenmaal bij. Gelukkig is het mogelijk om het onderhoud terug te schroeven. Overbeek Groen voorziet u graag van praktische tips om uw tuin onderhoudsvriendelijker te maken. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin!

Wilt u het onderhoud liever laten doen door een van onze vakkundige mensen? Ook dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Tuinadvies en -begeleiding

De mooiste (her)inrichting van uw tuin komt voort uit vakkundig advies.

Overbeek Groen staat voor u klaar om mee te denken over de inrichting van een prachtige tuin. Vanuit onze kennis en kunde voorzien we u graag van advies. Of het nu gaat om een kleine aanpassing in de huidige tuin of een onderhoudsvraagstuk: wij zijn er voor u.

Wanneer u besluit een compleet nieuwe tuin aan te (laten) leggen, is het fijn om één aanspreekpunt te hebben. Overbeek Groen stelt zich graag op als projectbegeleider voor de aanleg van uw tuin. Zo bent u ervan verzekerd dat alles soepel verloopt. Op die manier ontzorgen we u en behalen we het beste resultaat.

Ook de doe-het-zelver helpen we graag. Een nieuwe tuin (laten) aanleggen is niet iets wat u dagelijks doet. Overbeek Groen kan u hierin voorzien van het juiste advies en ondersteuning. Zo kunt u zelf, of eventueel met de juiste hulp, gericht aan de slag met het (her)inrichten van uw tuin.

Vraag een vrijblijvende offerte aan