Over ons

Maak kennis met Overbeek Groen

Overbeek Groen is opgericht door tuinontwerper Harm van Overbeek. Vanuit zijn aangeboren passie voor tuinen, volgde Harm de Hoveniersopleiding aan het Helicon. Deze studie vervolgde hij met de studie Tuin- en Landschapsmanagement aan de HAS Den Bosch. Als ontwerper en werkvoorbereider bij Abrahams Hoveniers behaalde Harm een aantal hoogtepunten. Zo ontving hij, samen met zijn team, zilver voor de wedstrijd Mooiste Tuin van Nederland en een enkele keren goud voor de mooiste modeltuin.

Na lange tijd werkzaam te zijn geweest als ontwerper en werkvoorbereider bij Abrahams Hoveniers, besloot Harm de stap naar het ondernemerschap te nemen. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Het verzorgen van het totaalproject: dát is waar Harm energie van krijgt. Op die manier behoudt hij grip en controle op het gewenste eindbeeld en de kwaliteit. Zo worden droomtuinen werkelijkheid!

Een leuk weetje: Harm is sinds 2008 eigenaar van een boomkwekerij, waarin hij bomen in allerlei soorten en vormen kweekt. Deze bomen zijn geschikt voor particuliere tuinen en worden op aanvraag dan ook verwerkt in het tuinontwerp!

Persoonlijke aandacht staat centraal

Wij werken graag met u samen om een tuin te creëren die aan uw wensen voldoet. Uw tuin ontwerpen we samen. Overbeek Groen luistert naar uw wensen en vertaalt deze tot een goed en doordacht ontwerp. Hier passen we onze jarenlange ervaring toe om tot een adembenemend resultaat te komen. In het ontwerp wordt ingespeeld op de nieuwste trends en maatschappelijke aandachtspunten. Door middel van goede projectbegeleiding en de juiste vakmensen bewerkstelligen we de gewenste uitstraling, beleving en kwaliteit.

Onze manier van werken

Overbeek Groen creëert verrassende tuinontwerpen waar groen centraal staat. Hoe we dat doen? We bundelen onze krachten met een gedreven groep professionals. Samen hebben we één missie: adembenemende projecten realiseren. Door de juiste kennis en expertise te bundelen kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Daar geloven wij in! Dankzij onze duidelijke communicatie en werkwijze kunnen wij u de garantie geven dat uw tuin aansluit op uw verwachtingen.

Benieuwd naar onze werkwijze? Daar leest u hier meer over.

Vraag een vrijblijvende offerte aan